logo2

Ден на отворените врати организира медийният център на ВСУ “Черноризец Храбър“ Под наслов „Стани ТВ звезда за 1 ден“ медийният център към Варненски Свободен Университет „Черноризец Храбър“

Събитието е организирано от новата бакалавърска програма „Политология и Журналистика” , и магистърските програми  „Реклама и връзки с обществеността в управлението и бизнеса”  и  „Маркетинг и връзки с обществеността в образованието, науката и културата”

img_3714

. Амбицията на организаторите е в рамките на няколко часа посетителите да се запознаят с магията радиото  и теливизията, с технологичния процес при създаването на новини ида направят свой собствен журналистически материал. В деня на отворените врати преподаватели на ВСУ „Черноризац Храбър„ и водещи специалисти от варненски медии ще отговорят на въпроси свързани правоговор, поведение пред камера, стил на писане на новини. Всички записали се ще имат възможност да запишат първата си новина в теливизионното студио или да я изчетат пред микрофоните в звукозаписното студио.
Денят на отворени врати е съпроводен с редица мероприятия:

dsc_0009

10.00 ч – Академичен панел: „Журналистика, образование, бизнес” във Руски център на ВСУ „Черноризец Храбър“ –  със специалното участие на представители от :
Съюза на Българските журналисти , Регионален телевизионен център Варна, Радио Варна, електронна медия Нова Варна , Радио Добруджа, радио Шумен, в. „Екип 7”-Разград, журналисти от Североизточна България и  преподаватели от най-големите университети в страната.
12.00 ч. -Академичен уъркшоп: „Създаване на бранд на нова университетска специалност”
Входът е безплатен!

img_3666

Posted in новини.